17 de desembre, 2017

Excursió al Parc Nacional de kibira

Dissabte passat, un grup de gent vam anar d'excursió al Parc Nacional de Kibira, a 1 hora i mitja de cotxe al nord de Burundi, direcció a la frontera amb Rwanda. 
Li diuen la Rainforest i és una petita selva en mig de camps de cultiu de te. La selva queda entre les valls de les muntanyes, és un païsatge natural curiós de veure amb unes tonalitats i contrastos de verd que és difícil de descriure però les imatges ho mostren força.
La veritat és que vam fer un trekking preciós durant tot un dia amb un guia molt expert i vam poder veure ocells, arbres i plantes de tot tipus i pròpies del clima de muntanya, ja que l'altitud era de 2.300 m. 
Em va agradar moltíssim la sortida... Un altre record dels paratges naturals tan preciosos i verges que té aquest país...








 En aquest país fa esgarrifar veure com les bicicletes es posen darrere els camions i es deixen portar per evitar cansar-se a les pujades... Hi ha molts accidents mortals per aquesta causa... Imagineu-vos, de vegades hi ha 4 bicicletes enganxades al camió. 












 L' Adrien el meu xofer...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada